Benefity

Odborový svaz KOVO nabízí několik benefitů pro své členy, které můžete nalézt ZDE nebo ZDE.

Každopádně naše organizace ZO OS KOVO BREMBO OSTRAVA naším členům nabízí další benefity jako jsou:

Nabízíme pomoc,při řešení otázek v oblasti pracovněpravních vztahů.

PROPLÁCENÍ KULTURNÍCH AKCÍ, do kterých se započítávají i ty sportovní, takže třeba i za vstupenku na Baníček můžete dostat peníze „zpět“ od naší organizace.

podmínky pro získání finanční částky :

• Nutné členství v ZO OS KOVO Brembo Ostrava déle než 2 měsíce
  • Finanční částka se proplácí kvartálně (leden, duben, červenec,říjen)
  • Propláceno bude maximálně 200 kč za kvartál, tzn. že za rok můžete dostat až 800kč zpět za vstupenky na různé akce
  • Neproplácíme útratu na těchto akcích, ani útraty v restauracích

ZVÝHODNĚNÝ TARIF T-MOBILE, který si můžete zařídit přes naši odborovou organizaci. Stačí kontaktovat Pavla Pištěka, který Vám poradí co a jak. Podmínky výhodnější než na kamenné prodejně či firmou nabízený paušál od konkurence.

datové zvýhodnění

Konto živelných pohrom

Každý se modlí, aby ho to nepotkalo, ale „karma je sviňa“. Stačí hloupý sled náhod a najednou jste bez střechy nad hlavou. Buď vám ji odnese vítr, sežehnou plameny, nebo rovnou odplaví voda.. 🙁 V každém případě, potká-li vás jakákoliv živelná katastrofa, NEJSTE V TOM SAMI !!! Naše ZO pravidelně přispívá na toto konto, takže v případě potřeby není problém z něj čerpat. A penízky- první finanční pomoc máte k dispozici zpravidla ještě dříve, než ty z pojistného plnění..Další benefity se chystají, dejte nám čas 😉